content image
content image

BEDRIJF

In 1960 begon uitvoerder Hein van der Meulen een eigen tegelzetbedrijf. Uit liefde voor het vak, omdat hij het zetten van tegels machtig mooi werk vond. In de beginjaren werkte hij met gemiddeld 5 medewerkers en had hij een kleine opslag in het centrum van Leeuwarden. Van tegelhandel was toen geen sprake.

Er was weinig keus in tegelsoorten. Het was de tijd van: “15 x 15 aan de wand en 10 x 10 op de vloer”. Na het behalen van de nodige vakdiploma's ging in 1979 een volgende generatie verder met het tegelbedrijf. In de moeilijke jaren tachtig kon het bedrijf prima blijven bestaan omdat een vaste kern aannemers trouw bleef aan “hun” tegelzetter van der Meulen. Later groeide het bedrijf, nu zijn er 8 medewerkers. Gezien hun ervaring, vakkennis en betrokkenheid bij bedrijf èn klantenkring vormen zij het hart van de zaak. Daarbij wordt geregeld samengewerkt met een aantal ervaren zzp-ers.

Het traditionele tegelzetten is in de loop der jaren vervangen door het betere verlijmen van tegels. De medewerkers bezitten een ruime kennis van toe te passen lijmen, voegprodukten en andere hulpmaterialen. Dit in combinatie met ondergrond, temperatuur en vele tegelsoorten.
In 1992 verhuisde het bedrijf naar industrieterrein “De Hemrik” in Leeuwarden-oost. De bouwwereld vroeg om een compleet tegelpakket: een tegelspecialist, wand + vloertegels en hulpmaterialen. Voordeel is dat op deze manier garantie kan worden geven op het gehele tegelwerk. 

Per oktober 2008 is ons bedrijf verhuisd naar een betere locatie op industrieterrein "De Hemrik" te Leeuwarden. Er was behoefte aan meer ruimte en een betere en ruimere showroom met een breder assortiment. Vanuit deze nieuwe showroom zijn we beter in staat de klant te adviseren en te helpen met hun tegelkeus. Met de levering van tegels en sanitair richten wij nu complete badkamers in.

content image